• Header N-VA Beersel
  • Header N-VA Beersel
  • Header N-VA Beersel
  • Header N-VA Beersel
  • Header N-VA Beersel
N-VA Beersel

U bent hier

N-VA nodigde alle Beerselaars uit op nieuwjaarsdrink

Op 23 januari 2012

Yves Desmet had het o.m. over de lijstvorming die volop aan de gang is en wees er ook op dat N-VA nooit aan een coalitie zou deelnemen die zinnens zou zijn de belastingen te verhogen. Ben Weyts bevestigde nogmaals dat hij de verantwoordelijk van burgemeester op zich zou nemen, wanneer dit kon.

Ook beklemtoonde hij dat er heel wat reactie kwam op de N-VA enquête. Zo zijn veel Beerselaars blijkbaar gefrustreerd door een gebrek aan communicatie bij wegenwerken, de slechte staat van veel fiets- en voetpaden, de buurtwinkels die verdwijnen. Betaalbaar wonen in Beersel vinden ook velen een probleem.

Ook vinden zij dat er voldoende politieagenten zijn, maar dat deze te weinig op het terrein worden gezien. Wat het Vlaams beleid betreft loopt het volgens heelwat Beerselaars nog al stroef, kan het gebruik van het Nederlands in de sportclubs heel wat beter en brandt de aanpak van de verfransing op een laag pitje in Beersel.

De mensen worden ook graag betrokken bij het besturen en willen dat er naar hen wordt geluisterd. Ook vragen sommigen zich af waarom er in Beersel alleen een nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd voor de gestelde lichamen en niet voor alle Beerselaars. Ben Weyts besloot dan ook dat het tijd werd voor verandering, ook in Beersel.
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is